• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Before Header

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Sivumaku

à  la Jani Kinnunen

  • MINUSTA
  • YHTEISTYÖT

Mobile Menu

Menu

  • Reseptit
    • Alkuruoka
    • Pääruoka
    • Lisuke
    • Jälkiruoka
    • Kasvisruoka
    • Liharuoka
    • Kalaruoka
    • Grillaus
    • Katuruoka
    • Pikainen ruoka
    • Juomat
    • Eurooppa
      • Italialainen
      • Espanjalainen
      • Suomalainen
      • Venäläinen
    • Lähi-itä
    • Aasia
      • Intialainen
      • Kiinalainen
    • Amerikat
      • Meksikolainen
  • Ravintolat
  • Matkat
  • Näkemykset
  • Reseptit
    • Alkuruoka
    • Pääruoka
    • Lisuke
    • Jälkiruoka
    • Kasvisruoka
    • Liharuoka
    • Kalaruoka
    • Grillaus
    • Katuruoka
    • Pikainen ruoka
    • Juomat
    • Eurooppa
      • Italialainen
      • Espanjalainen
      • Suomalainen
      • Venäläinen
    • Lähi-itä
    • Aasia
      • Intialainen
      • Kiinalainen
    • Amerikat
      • Meksikolainen
  • Ravintolat
  • Matkat
  • Näkemykset

Korealainen ”tulikana” buldak juustolla

Jump to Recipe Jump to Video Print Recipe
Print Recipe

Korealainen tulikana buldak juustolla

Upean mausteinen ja helppo, korealainen kanaruoka. Buldak on suoraan suomennettuna tulikana. Tämä versio on mukavasti tulinen, ei mitään tappokamaa. Sellaista hienon syvää, korealaista chilisyyttä.
Course: Pääruoka
Cuisine: Korealainen
Keyword: broileri, chilinen, kanaruoka, korealainen
Servings: 4 henkilöä

Ingredients

  • 3/4 dl gochugaru korealaista chilijauhetta
  • 2 rkl gochujang korealaista chilitahnaa
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 3 kynttä valkosipulia hienonnettuna
  • 2 cm pala inkivääriä hienonnettuna
  • 1 rkl soijaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 500 g broilerin paistilihaa suupaloiksi pilkottuna
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 2 palloa mozzarellaa siivutettuna
  • 2 vartta kevätsipulia ohuina siivuina

Instructions

  • Sekoita yhteen gochugaru, gochujang, fariinisokeri, valkosipuli, inkivääri, soija ja mustapippuri. Lisää sekaan kanapalat ja pyörittele tahnassa kauttaaltaan.
  • Kuumenna iso, kannellinen ja uuninkestävä kasari liedellä ja kaada pohjalle öljyä. Lisää kanapalat ja paista pieni hetki. Lisää sekaan vajaa desi vettä ja peitä kannella. Anna kypsyä keskilämmöllä 8-10 min välillä hämmentäen. Laita uunista grillivastus päälle.
  • Kun kana on kypsää, ota kasari liedeltä ja asettele mozzarellasiivut pinnalle. Laita grillivastuksen alle pariksi minuutiksi tai kunnes juusto on kunnolla sulanut ja siihen alkaa tulla ruskeita pilkkuja. Ota uunista, ripottele päälle kevätsipulia ja tarjoile.

Video

Notes

Upean mausteinen ja helppo, korealainen kanaruoka. Buldak on suoraan suomennettuna tulikana. Tämä versio on mukavasti tulinen, ei mitään tappokamaa. Sellaista hienon syvää, korealaista chilisyyttä.
Löysin reseptin New York Timesista, joka oli puolestaan löytänyt ohjeen korealaisen nettistaran, Maangchin, YouTube-kanavalta, jossa videota on katsottu jo liki kahdeksan miljoonaa kertaa. Perinteisimmästä Buldakista tämä eroaa juustoisuudella, mikä on kuitenkin suosittu lisä myös Koreassa. Pinnalle sulatettu mozzarella tekee tästä mitä parhaimman lohturuoan, jota kelpaa tarjota juhlavammassakin tilanteessa. Tulikanaan lisätään usein korealaisia pieniä riisikakkuja, mutta niiden löytäminen on Suomessa haasteellista. Tampereella löysin niitä Tullintorin East Asia Martista.   

Jaa tämä:

  • Twitter
  • Facebook
  • WhatsApp
Previous Post: « Ravintola-arvostelu: Dabbal, Tampere – viinintekijäillallinen
Next Post: Ravintola-arvostelu: Pikkubistro Kattila, Tampere »

Reader Interactions

Comments

  1. Kyllikki Massa-Kaukiainen

    21 helmikuun, 2020 at 5:56 pm

    Kuulostaahyvältä kokeiluun menee

    Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Primary Sidebar

Hae blogista

Viimeisimmät artikkelit

  • Luottamuksella ruokakaupasta
  • Kulinarismin krapula
  • Mestarin hoivissa – Hotel Mestari ja Maestro 51
  • Tukholman keskustan uudet nähtävyydet + upea puutarha
  • Ravintola-arvostelu: Trattoria Pazzi, Kangasala

Viimeisimmät kommentit

  • admin: F*ck korona – kesää kohti
  • Tia: F*ck korona – kesää kohti
  • Kyllikki Massa-Kaukiainen: Korealainen ”tulikana” buldak juustolla

Site Footer

Blogiarkisto

Copyright © 2025 · Mai Lifestyle Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in