Tämä blogi syntyi maaliskuussa 2010 kertomaan kulinaarisen maailman iloista ja suruista, kotikeittiössä sekä globaalilla tasolla. Sillä tiellä ollaan yhä.
Katson ruokaa ja juomaa häpeilemättömän nautiskelijan silmin. Vilkaisen myös niiden varjoihin, joista löytyy toisinaan asioita, jotka eivät kestä päivänvaloa. Tätä kaikkea käsittelen monipuolisten reseptien, ravintola-arvostelujen, puutarha- ja matkakuulumisten sekä yleisemmän, paikoin asioita haastavankin pohdiskelun kautta.
MUUTAMA FAKTA:
Nimi: Jani Kinnunen
Ikä: 44 v.
Kotipaikka: Tampere
Päivätyö: digistrategi (Ilme), markkinoinnin suunnittelusta 20 v. kokemus
Muut pestit: Vice-Chargé de Presse (Paistinkääntäjät ry.), siirtolapuutarhuri, blogisti
Vaimo: Kipparin morsian
Some: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn
Aiempi blogiosoite: MTV Uutiset
Yhteys: skippari@gmail.com / 040 662 5399
Lukuja taustasta vuoden 2020 alussa:
- 10 vuotta ruoka- ja juomabloggarina
- 4 vuotta ravintolatoimittajana
- 9 kesää siirtolapuutarhurina
- 500 000 klikkiä per vuosi vuosien ajan blogin edellisessä osoitteessa
- 200 000 klikkiä suosituimmalla blogipostauksella (Peltilihapiirakka)
- 6 blogipostausta yli 100 000 klikin
- 20 000 FB-postausta ruoasta, juomasta ja ravintoloista
- 900 blogipostausta ruoasta, juomasta ja ravintoloista
- 1300 Instagram-postausta ruoasta ja juomasta
- 250 ravintola-arvostelua
- 30 ravintolan markkinointia yht. 10 vuotta
- 2 ravintoloita käsittelevän lehden konseptointi, taitto ja toimitus
- 7 kk Tampereen rotissöörien tiedotus- ja markkinointivastaavana
- 7 kesää burgerinpaistajana
- 8 kerralla saatua porttikieltoa ravintoloihin